Al ruim 10 jaar ervaring in creatieve Ultrasoon oplossingen!

SPECIALIST IN CUSTOM
MACHINE BOUW

Maatwerkoplossingen

In onze klanten kring is geen klant het zelfde. Iedereen onderscheidt zich in zijn specialisme. Gaat het hierbij nu om onderhoud of productie. Iedereen doet dat op zijn eigen manier met zijn eigen producten en service diensten. In sommige gevallen komt onze standaard product range dan niet overeen met die machine die goed past bij uw toepassing. Hiervoor zijn wij gespecialiseerd in maatwerk oplosingen. Wij kijken graag met u mee naar de juiste oplossing, vervolgens zullen wij altijd met een concept engineering beginnen. Doormiddel van een concept engineering kunnen wij veel technische uitdagingen op voorhand berekenen. Op deze manier kunnen wij altijd zeer scherp onze ”custom” made machines aanbieden aan onze klanten. Zo komt niemand voor verrassingen te staan!

Standaardlijn Ultrasoonreinigers

3 op de 4 ultrasoon reinigers die wij verkopen is een standaard model uit ons programma, vaak al wel direct leverbaar. Onze standaard reeks aan machines is zo zorg vuldig gerealiseerd dat de kans groot is dat ook bij u een standaard model van ons toepassing biedt. Daarnaast gebruiken wij onze standaard lijn aan machines ook als vertrek punt voor kleine aanpassingen. Denk hierbij aan aanpassingen aan het volume, de lift, de filter systemen, chemicalien doseringen enz..

Elk standaard model ultrasoon reiniger heeft een standaard model spoelbad en droogtanks.
Zo kunnen al onze machines modulair worden opgebouwd naar multistage lijnen.

3 op de 4 ultrasoon reinigers die wij verkopen is een standaard model uit ons programma, vaak al wel direct leverbaar. Onze standaard reeks aan machines is zo zorg vuldig gerealiseerd dat de kans groot is dat ook bij u een standaard model van ons toepassing biedt. Daarnaast gebruiken wij onze standaard lijn aan machines ook als vertrek punt voor kleine aanpassingen. Denk hierbij aan aanpassingen aan het volume, de lift, de filter systemen, chemicalien doseringen enz..

Elk standaard model ultrasoon reiniger heeft een standaard model spoelbad en droogtanks.
Zo kunnen al onze machines modulair worden opgebouwd naar multistage lijnen.

Voordelen van een standaard ultrasoon reiniger:
  • Een bewezen constructie
  • Zeer hoog cavitatie vermogen
  • Standaard 1 jaar garantie
  • Zeer korte levertijden
  • Modulair op te bouwen naar multistage

Geautomatiseerde lijnen

Een onderwerp waarvan ons hart sneller gaat kloppen: Automatisering.
In veel processen moeten vaak hetzelfde (type) onderdeel gereinigd worden. We kunnen dan doormiddel van diversen testen uitzoeken onder welke parameters we het product/onderdeel het beste kunnen reinigen. Dit gaat dan vaak om factoren zoals; Ultrasoon vermogen, Frequentie, chemicaliën, temperatuur, cyclustijd, spoelen, drogen etc. Eenmaal alles gedefineerd kunnen wij machines zo ontwerpen en realiseren dat deze volledig of semi- automatisch functioneren. Doormiddel van diversen sensoren en filtersystemen houden wij de kwaliteit van de vloeistof nauwlettend in de gaten waardoor productie reinigers 24/7 kunnen draaien.

Het transporteren van de onderdelen door de lijn kan doormiddel van bovenloopkraan, robot armen of conveyor systemen gerealiseerd worden.

ProSonic bouwt en installeert machines in alle markten!

De sectoren waarin onze klanten hun werk uitoefenen is ongelovelijk breed. Waardoor onze kennis erg groot geworden is. Of het nu gaat over reinigers in cleanrooms of heavy duty reinigers die dagelijks buiten staan in raffinaderijen. Wij zijn er voor elke toepassing.

Automotive industrie

De Automotive serie is speciaal ontworpen voor het reinigen en ontvetten van alle soorten onderdelen en componenten in de automobielindustrie. Het bereikt uitstekende reinigingsresultaten in vele soorten materialen, vooral in complexe onderdelen, waar onze ultrasoon geluiden uitstekende resultaten opleveren dankzij onze 28Khz digital synchronised generatoren.

Industrieële motoren

De grote diesel motoren industrie vraagt om de zelfde specificatie als de automotive sector, maar met een paar uitzonderingen, alles is groter, robuuster en een tikkie meer vervuild. ook hiervoor hebben wij de grotere ultrasoon reinigers met een ongekend cavitatievermogen!

Spuitgiet mallen

Onze methode voor het reinigen van gietvormen verwijdert volledig alle achtergebleven lossingsmiddelen, oliën, vetten en materialen, zoals zamak, aluminium, messing of elke soort verkoold kunststof of rubber.

Voedingsmiddelen industrie

ProSonic ultrasoon reinigingsapparatuur verwijdert niet alleen (verkoolde) voedselresten, maar elimineert ook microbiologische gevaren waardoor de beste hygiëne en veiligheid in de kan worden bereikt.

Cleaning in cleanrooms

High end wet surface cleaning, van eenvoudige stand alone baden tot complexe en grotere multistage baden en van fysieke transport automatesering tot datalog systemen die met u logboek systemen samen werkt. wij bieden het u aan onder éen dak.

Ontlakken

De agressiviteit van onze cavitatie kan er voor zorgen dat er met minder heftige verf strip chemicalien gewerkt moet worden. Sterker nog, u proces zal een boost krijgen en er zal veel meer werk worden verzet op een dag!

Metaalbewerking

Tijdens de verspaning van metalen word veel met cool en snij vloeistoffen gewerkt. Deze vloeistoffen kunnen na bewerking lelijk in de nieuwe oppervlakte structuur van het onderdeel trekken. Om dit te voorkomen is direct reinigen met ultrasoon de oplossing.

Medicinale reiniging

Ultrasoon cavitatie doodt micro-organisme door het breken van de celwand. In samen werking met de juiste chemicalien en een hoge temperatuur is het een krachtige formule om bacterien zoals enterobacteriaceae, Salmonella, Listeria monocytogenes of zelfs Brettanomyces te doden.

Scheepvaart

Equipment van ProSonic is de optimale oplossing voor het reinigen van elk maritiem element of onderdelen van energieproductie-installaties. Onze op maat gemaakte apparatuur is ontwopen voor profesioneel gebruik aan boord!

Luchtvaart industrie

Onze exclusieve technologie is ideaal voor het reinigen van hydraulische systemen, motoronderdelen, injectiepompen, schoepen en turbines. critische producten kunnen onder bewaking van digitale dataloging worden gereinigd.

Drukkerijen

Hoe eigenaardig uw druksysteem ook mag zijn, en ongeacht de kwaliteit en de gebruikte drukinkten, ProSonic biedt een reinigingsoplossing die uw anilox drukwalsen nieuw leven inblaast. Kleuren komen weer naar voren als nooit te voren!

Industrieel onderhoud

Of het onderhoud nou periodiek of  correctief plaats vind, de revisie van de onderdelen zal moeten gebeuren. Daarom is onze industriele lijn zo door ontwikkeld om altijd betrouwbaar en gewenste resultaten te geven.

Door ProSonic gerealiseerde projecten

Marine Maintenance industry

De machine links is speciaal ontworpen

Industriële warmtewisselaars

The bigger the better, 2 stage 30.000L

Geautomatiseerd velgen reinigen