Jouw perfect job vind je bij ProSonic

vacatures

Wordt productgoeroe bij ProSonic

Ben jij een gedreven, enthousiaste en positieve klantgerichte persoon met interesse in een technisch subliem product? Dan zijn wij op zoek naar jou!
ProSonic levert de beste ultrasoon reinigers van Europa. Wij werken met gepatenteerde technieken en we zijn hard groeiend! Wij jij aan de start staan van een geweldig bedrijf en meebouwen aan onze groei en toekomst? Reageer dan nu!

Wij zijn op zoek naar een gedreven, enthousiaste en positieve (aanstaande) salesgoeroe, die ons team kan versterken. In feite word jij onze productspecialist en ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van ultrasoon schoonmaakmachines, aanvullende producten en voor het onderhouden van contacten met klanten. Het is jouw taak om de verkoop van onze producten te waarborgen en ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening.

Wij zoeken iemand met goede commerciële vaardigheden en interesse in de techniek, die technische kennis snel eigen kan maken, die een goede verbinding met klanten kan opbouwen. Jij bent verantwoordelijk voor het begrijpen van al onze ultrasoon schoonmaakprocessen en het kunnen implementeren van deze processen bij klanten. Je gaat bij klanten langs om onze producten en diensten te presenteren en te verkopen. Door jouw commerciële vaardigheden weet je de klant te overtuigen en een langdurige relatie op te bouwen.

Je bent een enthousiast en gemotiveerd persoon met een sterke drive om te verkopen. Je bent resultaatgericht, communicatief sterk en klantgericht. Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om in teamverband te werken en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.

Wij zijn op zoek naar iemand met:

 • Ervaring in een commerciële baan.
 • Interesse in een technisch product
 • Ervaring met acquisitie bellen, bestaande en nieuwe klanten bezoeken.
 • Een positieve en proactieve houding (jouw glas is altijd halfvol) en een oplossingsgerichte instelling
 • Goede communicatieve vaardigheden en last but not least, leergierigheid, want the sky is the limit!
 • Kortom, voldoe je niet aan al deze voorwaarden, reageer dan toch! Leergierigheid is de sleutel!

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Een gezellige en informele werksfeer binnen een enthousiast team
 • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden

Ben jij de salesgoeroe die wij zoeken?
Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar ons op en wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een gesprek!

Ben je op zoek naar meer informatie? Stuur dan een mail naar daan@prosonic.eu. Of bel naar 0168 46 44 22

Wordt engineer bij ProSonic

Ben jij een creatieve en technisch onderlegde (CAD) Engineer? Dan zijn wij op zoek naar jou!
ProSonic is de nummer 1 leverancier van ultrasoon reinigers in Europa. Wij werken met gepatenteerde technieken en we zijn hard groeiend! Wij jij aan de start staan van een geweldig bedrijf en meebouwen aan onze groei en toekomst? Reageer dan nu!

Bij ProSonic zijn wij op zoek naar een (CAD) Engineer die verantwoordelijk is voor het maken van concepttekeningen voor de verkoopafdeling. Hiermee kunnen wij custom made projecten visualiseren voor de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de detail engineering van de projecten en de begeleiding bij de realisatie.

Naast de concepttekeningen zal je ook vaak naar bestaande klanten moeten gaan om projecten verder op te nemen en uit te werken. Hiermee is het een afwisselende functie waarbij je niet de hele dag achter je bureau zit!

Concepttekeningen maken waarmee het gevisualiseerd voor de klant zal je eerste kernverantwoordelijkheid zijn, maar we willen je heel snel klaarstomen (of je bent er al klaar voor) ook dus ook met klanten alles door te nemen. Mocht je zelf nog andere goede aanvullingen hebben in deze rol dan nemen we dat ook serieus mee.

Wij zijn op zoek naar iemand met:

 • Een afgeronde opleiding in een technische richting, bij voorkeur werktuigbouwkunde of mechatronica Ervaring met CAD-software, bijvoorbeeld SolidWorks of Inventor. Ervaring met conceptueel ontwerpen en het maken van detailtekeningen. Een proactieve houding en een oplossingsgerichte instelling. Goede communicatieve vaardigheden en last but not least, leergierigheid, want the sky is the limit!
 • Kortom, voldoe je niet aan al deze voorwaarden, reageer dan toch! Leergierigheid is de sleutel!

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid (die dus steeds groter kan worden!) Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Een gezellige en informele werksfeer binnen een enthousiast team. Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Werken bij het leukste bedrijf van Nederland!

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team?
Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar ons op en wie weet nodigen wij jou binnenkort uit voor een gesprek!

Ben je op zoek naar meer informatie? Stuur dan een mail naar daan@prosonic.eu. Of bel naar 0168 46 44 22