OVER ONS

ProSonic
Creative cleaning

ProSonic is een onderneming die inmiddels al een aantal jaar meespeelt op het gebied van ultrasoon reinigen en alle andere toepassingen daarvoor. Wij zijn erg goed op de hoogte van de techniek en de innovaties die zich hier dagelijks in afspelen. Een samenwerking met ProSonic zal dus nooit verrassingen opleveren. Wij weten wat we doen en wij weten waar wij voor gaan. Altijd!

Creativiteit wordt geboren uit enthousiasme en uit enthousiasme komen de meest creatieve dingen voort! In onze sector is geen probleem of vraagstelling het zelfde, maar met onze creativiteit en ervaring kunnen wij elke vraagstelling aan!

We hebben ons eigen complete ontwerp- en productiesysteem tot uw beschikking. Dit vinden wij de beste manier om de kwaliteit van onze machines te garanderen. Als onze standaard serie ultrasoon reinigers niet aan uw eisen voldoet, ontwikkelen wij graag een oplossing op maat die aan uw behoeften voldoen.

Jaar ervaring

Branches

1996

FijnTechniek Fijnaart B.V.

In 1996 is het bedrijf FijnTechniek Fijnaart opgericht. Deze onderneming heeft zich destijds volledig gericht op het toeleveren van machines en equipment aan bedrijven die verbrandings motoren reviseren. Niet veel later werd FTF gevraagd om ultrasoon reinigers te gaan importen in Nederland. Dit werd een groot succes. Onze kennis en vaardigheden met deze techniek zijn enorm gegroeid. De dagelijkse taken van  het bedrijf en de klanten kring veranderde hierdoor wel. Waardoor het besluit is genomen om onze ultrasoon devisie verder te laten gaan onder eigen naam: ProSonic. Dit zal FTF weer de ruimte geven om te focussen op de orginele core business en haar klanten hierin.

2020

ProSonic B.V.

ProSonic is dus niet een onderneming die uit het niets komt. De ruggengraat van het bedrijf is al groot. Jaren ervaring en enthousiasme hebben ons gebracht waar we nu zijn. We beschrijven ons zelf dan ook graag als een echte kennis bron voor uw probleem stelling. Visie van ProSonic is het neerzetten van mooie “grote” projecten. We worden enthousiast van het uitwerken van de mooiste projecten altijd in samenspel met leukste klanten!