Al ruim 10 jaar ervaring in creatieve Ultrasoon oplossingen!

SPECIALIST IN CUSTOM
MACHINE BOUW

Voor- en nasituaties

Een duidelijk verschil

Vóór het reinigen met een ultrasoon reiniger kan een oppervlak of voorwerp bedekt zijn met een ernstige vervuiling, zoals vet, olie, stof en andere verontreinigingen. Deze verontreinigingen kunnen zich op het oppervlak hechten, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn met conventionele reinigingsmethoden.

Het verschil tussen voor en na het reinigen met een ultrasoon reiniger is dus duidelijk merkbaar. Voor het reinigen kan een oppervlak er vuil en verontreinigd uitzien, terwijl het na het reinigen er veel schoner en glanzender uitziet. Bovendien kan het reinigen met een ultrasoon reiniger een effectieve en efficiënte manier zijn om zelfs hardnekkige verontreinigingen te verwijderen, zonder dat daarvoor agressieve chemicaliën nodig zijn.

Situatie vóór het ultrasoon reiniger

Een cilinderkop kan ernstig vervuild zijn met koolresten, olie, vet, enz.
Het reinigen met een ultrasoon reiniger is hiervoor een uitstekende oplossing.

Situatie na het ultrasoon reiniger

Na het ultrasoon reinigen is de koolaanslag en zijn de olie en vetresten zo goed als geheel verdwenen.

Situatie vóór het ultrasoon reiniger

Een spuitgiet mal kan een hardnekkige vervuiling hebben die met conventioneel reinigen alleen meganisch kan worden verwijderd. Hierdoor kan blijvende schade aan de mal ontstaan.

Situatie na het ultrasoon reiniger

Het ultrasoon reinigen is veilig voor het reinigen van spuitgiet mallen. Daarnaast is worden ook moeilijk bereikbare plaatsen grondig gereinigd.

Situatie vóór het ultrasoon reiniger

De platen van warmtewisselaars worden meestal mechanisch schoongemaakt of er worden speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen toegepast, wat vaak een milieu belastend effect heeft.

Situatie na het ultrasoon reiniger

Ultrasoon is de perfecte manier om warmtewisselaars te reinigen. Er kunnen vele platen gelijktijdig schoongemaakt worden zonder gebruik te maken van chemicaliën en schadelijke oplosmiddelen.

Situatie vóór het ultrasoon reiniger

Het verwijderen van vervuiling op non-ferrometalen vergt speciale aandacht en dient voorzichtig te gebeuren. Mechanisch reinigen levert al snel beschadigingen op en ook met chemicaliën moet voorzichtig worden omgesprongen.

Situatie na het ultrasoon reiniger

Ultrasoon is een uiterst effectieve manier om aluminium, brons, koper enz. grondig te reinigen. Door gebruik te maken van speciale milieu vriendelijke reinigingsmiddelen, gaat het ultrasoon reinigen van non-ferrometalen extra snel.

Situatie vóór het ultrasoon reiniger

Grote en zware onderdelen zijn vaak een hele tijdrovende en dus kostbare klus waar veelal meerdere mensen bij betrokken zijn. Ook zijn verschillende schoonmaakprocessen vaak noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen.

Situatie na het ultrasoon reiniger

Het gebruiken van een ultrasoon reiniger is bij grote en zware objecten een uiterst efficiënte manier om schoon te maken. Doordat de machine het werk doet is het al snel een arbeidsbesparende oplossing die tot wel 80% aan arbeid kan besparen.